2013. május 9., csütörtök

Prológus

Egyesek úgy tartják, London most éli fénykorát. Ezt az állítást én a legteljesebb mértékben megcáfolnám. Abban a korban élünk, ahol minden az alvilág szintjére süllyedt és innen senki nem tud minket kihúzni csak az idő. A gödör legalján vagyunk mindannyian.  Az sötétség tengerén, ahol mindenkit manipulál egy árny. Ahol a bűnözés és a gyilkosságok fellegvára lett a város. Idelent a remény legapróbb fénysugarát is kíméletlenül pusztítja el a gonoszság. Azt kérditek ki vagyok én? Csak egy lány, aki mindennek a közepébe csöppent egy  tragédia által. Egy lány, aki az életét kockáztatva az árnyak ösvényére lépett mindazért, hogy elégtételt vegyen testvére haláláért. Egy lány, kinek fájdalmán és bosszúvágyán felülkerekedik egy érzés, mely tiltva van. Az alvilági szerelem, mely ha kiderül mindenki hatalmas árat fizet. Egy lány, aki megtapasztalta, hogy ha egyszer bekerít az árnyvilág, már nincs kiút. Mert az árnyak vonzásában mindenkit megérint a sötétség.



Helló emberek. Mint láthatjátok új blogot kezdtem. A legelső részből olvashattatok részletet, mely vagy felkeltette az érdeklődéseteket vagy nem. A rész már be van fejezve DE csak és CSAK  akkor lesz feltéve, ha legalább 5 azaz ÖT rendszeres olvasóm lesz, mert két embernek és magamnak nem fogok írni. Puszika. ♥

3 megjegyzés:

  1. nagyonjó *-* ♥ ááááááá xx

    VálaszTörlés
  2. Kedves írópartnerem!:)
    Eme helyen megleled eme eszme eleme mely elemez xd najó nem tudok már eszperentézni xd nagyon jó FOGalmazásod van és bő szókincsed mely meglelhető eme remek műben.Feliratkozni majd csak gépről tudok de addig is nagyon jó lett és KIVIIIt(nem, nem írtam félre xd)
    Puszi, ~D. Xx

    VálaszTörlés